Se bat, ouăle, gălbenușurile și zahărul de cocos, până se formează o spumă frumoasă.
Într-un alt vas se amestecă, untul topit cu laptele.
În ouăle bătute, adăugăm, făina și praful de copt, amestecăm cu o spatulă, la final turnăm ingredientele lichide, amestecați.
Turnați aluat în forme pentru brioșe ( aproximativ 60-65 grame ) și coaceți 30 de minute, temperatura 150 C, răciți complet.
1️⃣ Turnăm frișca fierbinte peste ciocolată, amestecați, acoperiți cu peliculă până la contact cu crema și dați la frigide pentru minim o oră.
Într-o cratița, adunați, 100 grame- smântâna grasă, zahărul și semințele de vanilie.
Ducem în punctul de fierbere și dizolvăm zahărul în același timp.
Luăm cratița de pe plită, adăugăm gelatina umflată și scursă de lichid, amestecați și lăsați amestecul să se răcească puțin.
Apoi turnați smântâna rămasă, adăugăm crema de mascarpone, se amestecă bine până la omogenizare.
Turnăm într-un recipient sau într-un vas, acoperim cu peliculă până la contact și dați la frigider pentru 7-8 ore.
Înainte de a decora se bate crema până devine netedă și stabilă, puneți într-o pungă de patiserie prevăzută cu o duză rotundă .
Pentru însiropare, amestecăm toate ingredientele până se dizolvă zahărul.
Se taie miezul din brioșe.
Se însiropează bine cu o perie.
Umplem cu cremă de ciocolată.
Puneți deasupra cu crema de smântână dulce și mascarpone.