Cartofi copți cumacrou afumat și cașcaval

Cartofi copți cumacrou afumat și cașcaval

(0 Recenzii)
Cartofi copți cumacrou afumat și cașcaval
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 75 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Cartofi
    Cartofi
    4 buc
  • Macrou afumat
    Macrou afumat
    300 g
  • Smântână Căsuța Mea 30%
    Smântână Căsuța Mea 30%
    4 lingură
  • Becuri
    Becuri
    6 buc
  • Muștar
    Muștar
    după gust
  • Brânză tare
    Brânză tare
    100 g

Instrucțiuni

  1. Înțepăm 4 cartofi cu o furculiță, învelim fiecare cartof în folie de aluminiu & dăm în coptorul preîncălzit la temperatura 200 C pentru 1 oră.
  2. Alegem macroul de oase și piele.
  3. Scoatem cartofii & înlăturăm foliile de aluminiu, tăiem fiecare cartof pe jumătate, scoatem miezul cu ajutorul unei linguri.
  4. În același bol cu miezul de cartofi adăugăm: 4 linguri de smântână, 1 lingură de muștar, 3 fire de ceapă verde tăiate mărunt, jumătate din cașcaval și macroul afumat mărunțit.
  5. Amestecăm toate ingredientele.
  6. Se umplă cartofii cu amestecul pregătit și se presoară cu cașcavalul rămas.
  7. Dăm în cuptor încă pentru 15 minute.
  8. Servim cartofii umpluți cu ceapă verde tocată. Poftă Bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare