Gogoși cu brânză

Gogoși cu brânză

(0 Recenzii)
Gogoși cu brânză
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    250 g
  • Sare
    1 g
  • Zahăr
    45 g
  • Coajă de portocală
  • Rom
    30 ml
  • Făină albă
    75 g
  • Ulei
    1 l
  • Smântână Căsuța Mea 10%
    3 lingură
  • Apă
    85 ml
  • Amidon de porumb
    5 g
  • Coacăză neagră
    120 g

Instrucțiuni

  1. Într-un bol amestecăm brânza noastră, oul, zahărul și sarea, radem coaja unei portocale și amestecăm bine.
  2. Apoi cernem făina și bicarbonatul de sodiu, la final adăugăm rom și mai amestecăm odată.
  3. Formăm biluțe de 15 Gr .
  4. Le dăm la prăjit într-o tigaie bine încinsă cu ulei la foc mic pînă devin aurii.
  5. Scoatem pe un prosob de hîrtie.
  6. Într-o cratiță adăugăm coacăza neagră, zahărul, apa și amidonul de porumb dizolvat într-o lingură de apă.
  7. Fierbem 2 minute la foc mediu.
  8. Servim gogoșii calzi cu zahăr pudră, sos de coacăze, iaurt sau smântâna noastră. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare