Perișoare în sos cremos de smântână dulce

Perișoare în sos cremos de smântână dulce

(0 Recenzii)
Perișoare în sos cremos de smântână dulce
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Firimituri de pâine
    Firimituri de pâine
    70 g
  • Becuri
    Becuri
    1 buc
  • Pui tocat
    Pui tocat
    500 g
  • Sare
    Sare
    după gust
  • Piper negru
    Piper negru
    după gust
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    Unt Căsuța Mea 82,5%
    50 g
  • Făina de grâu este albă
    Făina de grâu este albă
    30 g
  • apei
    apei
    500 ml
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 20%
    Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 20%
    100 ml

Instrucțiuni

  1. Amestecăm pesmeții cu ceapa tocată sau răzuită, se adaugă carnea tocată, oul, asezonăm după gust cu sare si piper.
  2. Amestecăm din nou .
  3. Formăm perișoare și prăjim într-o tigaie încinsă cu puțin ulei până se rumenesc.
  4. Scoatem perișoarele pe o farfurie .
  5. În aceiași tigaie se adaugă untul și făina, gătim până se rumenește ușor făina.
  6. Turnăm apa, smântâna dulce, asezonăm cu sare, piper după gust și se gătește câteva minute.
  7. Întoarcem perișoarele în sos fierbem 3-4 min și savurăm alături de Garnirul preferat. Poftă bună !

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare