Lucrurile elementare conțin o mulțime de secrete care afectează șiicirc;n mod direct rezultatul. La prima vedere, prepararea cerealelor este un proces elementar, dar și aici se găsesc deseori șiicirc;ntrebări.
Noi am cules cele mai frecvente greșeli comise la fierberea cerealelor și știm cum să le evităm.
șinbsp;
Rezultatul poate fi mai rău la gust, sau terciul poate fi insuficient friabil.
Prin urmare, clătiți cerealele cu apă curgătoare pșiacirc;nă devine ea transparentă. Apoi cerealele se pun șiicirc;ntr-o sită să se scurgă lichidul.
șinbsp;
șinbsp;
Consistența finală depinde de raportul dintre apă și cereale. Cel mai des raport este de 1 la 2, adică o măsură de cereale și două de apă, dar șiicirc;ntotdeauna trebuie să atrageți atenția la recomandările producătorului, deoarece producătorul poate face pregătiri preliminare, sau poate măcina cerealele pentru o preparare mai rapidă.
șinbsp;
șinbsp;
De obicei terciul se primește mai decojit, dacă este fiert la foc mare. De aceea fierbeți cerealele la foc mediu, sau mediu-scăzut.
șinbsp;
șinbsp;
Se recomandă fierberea cerealelor șiicirc;n apă, apoi se adaugă lapte pșiacirc;nă este gata terciul.
Conținutul de grăsime al laptelui se alege după gustul dvs., mai gras sau mai lichid.
Uneori șiicirc;n loc de lapte se folosește cremă pentru un gust mai delicios.
șinbsp;
șinbsp;
Cel mai bine este să luați un vas cu pereți groși, astfel șiicirc;ncșiacirc;t temperatura șiicirc;n timpul preparării nu se va schimba prea mult și căldura nu va afecta agresiv cerealele. Adică vedeți grosimea nu mai mult decșiacirc;t 3-4 mm.
Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.
Autentificare