Pentru aluat într-o cratiță turnăm: laptele cu apa,
adăugăm untul cu praful de sare.
Punem la plită, ducem în punctul de fierbere, adăugăm făina cernută, amestecăm energic până textura devine fină ( aproximativ 5-7 minute ).
Transferăm aluatul în bolul unui robot de bucătărie și încorporăm 4 ouă pe rând continuând să mixăm ( viteză mică )
Adăugăm 120 gr- cașcaval răzuit, amestecăm.
Transferăm aluatul într-un sac de cofetărie și formăm cercuri de 4 cm, pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Presărăm cu cașcavalul răzuit rămas ,
coacem 45 minute, temperatura 170 C.
Lăsăm brioșele să se răcească. Tăiem capacele și umplem la dorință cu cremă de brânză și smântână , adăugăm câte o felie de salam, castravete și microplante .
Serviți și savurați alături de cei dragi.
Sărbători fericite!