Brânzici glazurate cu capsuni

Brânzici glazurate cu capsuni

(0 Recenzii)
Brânzici glazurate cu capsuni
  • Timp de pregătire: 120 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 180 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    400 g
  • Zahăr pudră
    70 g
  • Extract de vanilie
    1 linguriță
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    60 g
  • Puree de căpșuni
    150 g
  • Ciocolată cu lapte
    150 g
  • Unt de cacao
    30 g

Instrucțiuni

  1. În bolul unui robot de bucătărie mixăm, brânza de vaci, extractul de vanilie, zahărul și untul moale până masa este cât mai omogenă.
  2. Transferăm într-o pungă de patiserie și distribuim masa în formele dorite și dăm la congelat aproximativ pentru 2 ore.
  3. Înmuiem fiecare brânzica în piure de căpșuni și întoarcem din nou la congelat pentru 1 oră.
  4. Topiți ciocolata albă cu untul și uleiul , răcim pâna la temperatura 28 C.
  5. Înmuiați fiecare brânzică în glazură și dăm la frigider pentru 1-2 ore.
  6. Savurați!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare