Brânzoaice sărate cu șuncă

Brânzoaice sărate cu șuncă

(0 Recenzii)
Brânzoaice sărate cu șuncă
  • Porții: 8 persoană
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 50 min.

Portie
8
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    600 g
  • Cașcaval Căsuța Mea Сlasic
    100 g
  • Roșii uscate
    40 g
  • Ceapă verde
    10 g
  • Ou de găină
    1 buc
  • Făină albă
    1 lingură
  • Ulei
    4 lingură
  • Sare
    după gust

Instrucțiuni

  1. Brânza de vaci o trecem printr-o sită pentru o textură fină, o presărăm cu sare, spargem oul, adăugăm făina, cașcavalul răzuit, șunca tăiată cubulețe mici, roșii uscate tocate mărunt, ceapă mărunțită și amestecăm până toate ingredientele se omogenizează .
  2. Formăm păpănași a câte 55-60 g- fiecare, pe suprafața înfăinată.
  3. Prăjim papanașii pe o tigaie bine încălzita cu ulei, la temperatură medie, pe ambele părți, până se rumenesc frumos.
  4. Savurați papanașii calde cu smântână și verdeață. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare