Brownie cu fistic și zmeură

Brownie cu fistic și zmeură

(0 Recenzii)
Brownie cu fistic și zmeură
  • Porții: 10 persoană
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 60 min.

Portie
10
  • Ciocolată neagră 70%
    Ciocolată neagră 70%
    185 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    185 g
  • Ouă de găină
    Ouă de găină
    3 buc
  • Zahăr alb
    Zahăr alb
    100 g
  • Zahăr brun
    Zahăr brun
    100 g
  • Făina de grâu este albă
    Făina de grâu este albă
    85 g
  • Pudră de cacao
    Pudră de cacao
    40 g
  • Bucăți de ciocolată albă
    Bucăți de ciocolată albă
    100 g
  • Fistic
    Fistic
    30 g
  • Zmeura
    Zmeura
    150 g

Instrucțiuni

  1. Puneți ciocolata neagră și untul într-un bol, deasupra apei fierbinte și lăsați să se topească încet.
  2. Între timp, amestecați zahărul alb, zahărul brun și ouăle până își dublează volumul, aproximativ 10 minute.
  3. Când ciocolata și untul sau topit , turnați ouăle bătute și amestecăm cu grijă.
  4. Amestecăm făina împreună cu cacaua și adăugăm în restul compoziției, amestecând ușor.
  5. La final adăugăm fulgii de ciocolată cu lapte, turnăm aluatul într-o formă unsă cu unt.
  6. Adăugăm zmeura și fisticul deasupra negresei & coaceți 30 de minute , Temperatura 170 C.
  7. Răcim și savurăm. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare