Budincă in două straturi cu brânză de vaci, ciocolată albă, coacăza și fulgi de migdale

Budincă in două straturi cu brânză de vaci, ciocolată albă, coacăza și fulgi de migdale

(0 Recenzii)
Budincă in două straturi cu brânză de vaci, ciocolată albă, coacăza și fulgi de migdale
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Conținut de grăsime caș 5%
    Conținut de grăsime caș 5%
    500 g
  • Smântână Căsuța Mea 30%
    Smântână Căsuța Mea 30%
    120 g
  • Făină
    Făină
    65 g
  • Ciocolată albă
    Ciocolată albă
    100 g
  • Mere
    Mere
    125 g
  • Fulgi de migdale
    Fulgi de migdale

Instrucțiuni

  1. Într-un bol amestecați brânză de vaci, două ouă, 3 linguri de zahăr care pot fi omise, smântână și amestecați cu o furculiță până ce vei obține o astfel de textura.
  2. Acum adăugați făina. Eu am folosit făină de orez pentru o opțiune mai puțin calorică, dar puteți alege și și grâu obișnuit.
  3. Adăugați bucățile de ciocolată albă și amestecați din nou foarte bine.
  4. Aranjați ușor jumătate din aluat și nivelați.
  5. In cealaltă jumătate adăugați coacăza și amestecați până când totul este fin purpuriu.
  6. Adăugați compoziția peste primul strat și nivelați totul.
  7. Acum presărați fulgi de migdale deasupra și puneți-le în cuptor timp de 40 de minute la 180 de grade.
  8. Așa arată apetisant. Este perfect pentru un mic dejun sau un desert mai puțin dulce!
  9. Foarte fina, iar contrastul dintre ciocolata albă și coacăze este senzațional.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare