Cele mai dense negrese

Cele mai dense negrese

(0 Recenzii)
Cele mai dense negrese
  • Timp de pregătire: 10 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    Unt Căsuța Mea 82,5%
    115 g
  • Cacao
    Cacao
    45 g
  • Ciocolată
    Ciocolată
    115 g
  • Zahăr brun
    Zahăr brun
    30 g
  • Zahăr alb
    Zahăr alb
    150 g
  • Ouă de găină
    Ouă de găină
    3 buc
  • Făină
    Făină
    60 g

Instrucțiuni

  1. Topeste untul, adauga ciocolata, cacao, pudra espresso si amesteca
  2. Mixeaza ouale cu zaharul alb si brun pana obtiii textura cremoasa ca la mine.
  3. Toarna ciocolata si continua sa mixezi
  4. Acum adauga faina, cacao si amesteca repede cum arat eu.
  5. Miscarile trebuie sa fie de jos in sus pentru a pastra aerul acumulat in timpul mixarii
  6. Toarna aluatul in foma de copt si pune la cuptor pentru 20 minute la 180 grade Celsius
  7. Bate negresa ca sa fie mai consistenta si pune inapoi in cuptor pentru inca 20 de minute
  8. Serveste negresele cu lapte caldut la micul dejun sau cand vrei sa te indulcesti!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare