Cheesecake fără coacere cu afine

Cheesecake fără coacere cu afine

(0 Recenzii)
Cheesecake fără coacere cu afine
  • Timp de pregătire: 240 min.
  • Timp de gătire: 120 min.
  • Timp total: 360 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Biscuiți cu cacao
    140 g
  • Afine
    160 g
  • Zahăr
    60 g
  • Suc de lămâie
    5 g
  • Cremă de brânză
    500 g
  • Iaurt natural
    200 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    240 g
  • Gelatină
    16 g
  • Agar-agar
    3 g

Instrucțiuni

  1. Pentru Blat: Într-un vas amestecăm biscuiții mărunțiți cu untul topit.
  2. Transferăm amestecul într-o formă cu diametru 20 cm.
  3. Întindem pe toată suprafața și aplatizăm bine baza.
  4. Pentru Piure: Într-o cratiță adăugăm afinele, zahărul și sucul de lămâie, amestecăm și fierbem 5 minute.
  5. Pasăm bine printr-o sită.
  6. Pentru umplutură: Amestecăm crema de brânză la temperatura camerei cu zahărul.
  7. Adăugam iaurtul și sucul de lămâie, amestecăm din nou.
  8. Batem frișca cu zahărul pînă este pufoasă.
  9. Încorporăm în amestecul de brânză.
  10. Într-un recipient amestecăm gelatina cu apa și lăsăm să se umfle 10 minute, apoi topim 20 de secunde în cuptorul cu microunde și adăugam peste cremă și amestecăm.
  11. 400 gr- cremă , transferăm într-un alt bol.
  12. În crema rămasă adăugăm 90 gr- piure de afine. Amestecăm.
  13. Turnăm umplutura peste blat, nivelăm și dăm în congelator pentru 30 de minute.
  14. Pentru jeleu într-o cratiță turnăm apa, piureul rămas și zahărul.
  15. Fierbem 1 minut, adăugăm sucul de lămâie și agar agar, întoarcem la plită și mai fierbem 2 minute.
  16. Lăsăm jeleul să se răcească pâna la temperatura camerei și turnăm peste stratul de afine.
  17. Dăm la congelator pentru 20 de minute.
  18. Scoatem, adăugăm crema rămasă. Nivelăm suprafața. Dăm la frigider pentru 3-4 ore.
  19. Scoatem cheesecakul de la frigider, decorăm cu afine proaspete, mentă și flori comestibile.
  20. Tăiem și servim cu plăcere.
  21. Poftă Bună.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare