Cotlet de porc în sos delicios cu smântână

Cotlet de porc în sos delicios cu smântână

(0 Recenzii)
Cotlet de porc în sos delicios cu smântână
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 70 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Carne de porc
    Carne de porc
    3 buc
  • Sare
    Sare
    1 linguriță
  • Piper negru măcinat
    Piper negru măcinat
    1/2 linguriță
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    1 lingură
  • Becuri
    Becuri
    1 buc
  • Usturoi
    Usturoi
    2 cățel
  • Regnul Fungi
    Regnul Fungi
    400 g
  • Vin alb sec
    Vin alb sec
    100 ml
  • Sos de roșii
    Sos de roșii
    60 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 20%
    Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 20%
    200 ml

Instrucțiuni

  1. Batem bucățile de cotlet cu un ciocan, astfel încât să le aplatizăm ușor.
  2. Condimentăm pe ambele părți cu sare & piper negru .
  3. Pentru sos: Călim ceapa până se înmoaie într-o tigaie încinsă cu unt.
  4. Adăugăm usturoiul tocat cu ciupercile feliate, amestecăm & gătim până se micșorează în volum.
  5. Turnăm vinul, amestecăm & lăsăm până se evaporă. Adăugăm sosul de roșii cu smântâna, condimentăm cu sare & piper după gust. Se amestecă & se combină câteva minute.
  6. Facem niște spații, așezăm bucățile de cotlet , acoperim cu sos de ciuperci.
  7. Fierbem sub capac până carnea este pregătită. Presurăm cu pătrunjel tocat înainte de a servi. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare