Desert insula plutitoare

Desert insula plutitoare

(0 Recenzii)
Desert insula plutitoare
  • Timp de pregătire: 450 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 510 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Smântână Căsuța Mea 30%
    Smântână Căsuța Mea 30%
    300 g
  • Vanilie
    Vanilie
    vârf
  • Gălbenușuri de ou
    Gălbenușuri de ou
    5 buc
  • zahăr
    zahăr
    100 g
  • Lămâie
    Lămâie
    1 buc
  • Coajă de lămâie
    Coajă de lămâie
    40 g
  • Mere
    Mere
    100 g
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    Lapte Căsuța Mea 2,5%
    300 ml

Instrucțiuni

  1. Pentru Cremă: amestecăm într-o cratiță gălbenușurile cu zahărul.
  2. Turnăm laptele cu frișca , adăugăm semințele de vanilie & amestecăm.
  3. Punem cratița la plită, amestecăm continuu până apar primele bule. NU FIERBEȚI ÎN NICIUN CAZ, riscați să primiți omletă.
  4. Scurgem totul printr-o sită, Acoperim cu peliculă alimentară până la contact cu crema. Dăm la rece pentru 8-10 ore.
  5. Pentru bezea: Într-un bol amestecăm: albușurile cu zahărul, coaja si sucul de lămâie.
  6. Punem bolul la baia de aburi, la foc mediu spre mic. Amestecăm până se topește zahărul. Scurgem printr-o sită într- un alb bol. Batem tot cu ajutorul unui mixer până primim o bezea lucioasă.
  7. Servim desertul: Adăugăm cremă în farfurii adânci, adăugăm câte o lingură de bezea și ardem cu un arzător pentru caramelizare la dorință.
  8. Servim cu fructe și pomușoare .
  9. Poftă bună.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare