Desert Iepurași cu brânză, ciocolată și caramel

Desert Iepurași cu brânză, ciocolată și caramel

(0 Recenzii)
Desert Iepurași cu brânză, ciocolată și caramel
  • Porții: 4 persoană
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Нежный десерт без выпечки с творогом, молочным шоколадом и тягучей карамелью. Очаровательные зайчики идеально подойдут для пасхального стола или в качестве изысканного сладкого подарка.

Portie
4
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    100 g
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    270 g
  • Ciocolată cu lapte
    100 g
  • Pastă de ciocolată și alune
    130 g
  • Sirop invertit. Trimolin.
    30 g
  • Caramel Toffee
    60 g

Instrucțiuni

  1. Treceți brânza de vaci printr-o sită fină pentru a obține o textură cât mai cremoasă, fără cocoloașe.
  2. Turnați smântâna dulce fierbinte peste ciocolata cu lapte. Când începe să se topească, adăugați pasta de nuci și trimolinul. Mixați cu un blender până obțineți o cremă fină și omogenă.
  3. Cu ajutorul unei spatule de silicon, încorporați ușor crema de ciocolată răcită în brânza de vaci, până la omogenizare.
  4. Umpleți formele de iepuraș până la 2/3 din volum. Bateți ușor matrițele de masă pentru a elimina bulele de aer. Adăugați caramel în centrul fiecărui iepuraș, apoi acoperiți cu restul de cremă de brânză și neteziți suprafața. Dați la congelator până se întăresc complet.
  5. După congelare, scoateți iepurașii din forme și așezați-i pe fursecuri în formă de ou. Lăsați-i la frigider până se decongelează complet.
  6. Paște fericit!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare