Eclere clasice

Eclere clasice

(0 Recenzii)
Eclere clasice
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    135 g
  • Sare
    4 g
  • Zahăr
    5 g
  • Făină
    180 g
  • Nuci
    50 g
  • Cremă de ciocolată
    800 g

Instrucțiuni

  1. ✅ PENTRU ALUAT: Într-o cratiță fierbem 1 minut, untul cu apa, laptele, zahărul & sarea.
  2. ✅ Adăugăm făina, amestecăm energic & mai fierbem 2 minute.
  3. ✅ Transferăm aluatul în bolul unui robot de bucătarie, amestecăm la viteză mare până ajungem la Temperatura 60 C.
  4. ✅ Încorporăm ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare.
  5. ✅ Transferăm aluatul într-un sac de cofetărie, lăsăm pentru 60 minute să se odihnească.
  6. ✅ Formăm eclere de 12-14 cm, stropim suprafața cu sirop & presărăm cu nuci.
  7. ✅ Coacem eclerele 45 minute- Temperatura 170 C
  8. ✅ Răcim eclerele & umplem cu cremă de ciocolată sau orice cremă preferați.
  9. ✅ Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare