Fursecuri de Crăciun

Fursecuri de Crăciun

(0 Recenzii)
Fursecuri de Crăciun
  • Timp de pregătire: 35 min.
  • Timp de gătire: 25 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină albă
    200 g
  • Praf de copt
    1
  • Sare
    1 vârf
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    120 g
  • Zahăr
    120 g
  • Gălbenuș de ou
    2
  • Esență de vanilie
    1
  • Zahăr pudră
    250 g
  • Albuș de ou
    1
  • Suc de lămâie
    4
  • Ciocolată neagră
    20 g
  • Bomboane m&m
    50 g

Instrucțiuni

  1. Într-un vas amestecăm: făina, sarea și praful de copt
  2. Într-un alt vas mixăm untul la temperatura camerei cu zahărul 4-5 minute, adăugăm gălbenușurile, extractul de vanilie și amestecul solid.
  3. Amestecăm apoi formăm o bilă, întindem bila într-un disc cu o grosime de 2-3 mm.
  4. Formăm forme rotunde de 8 cm cu ajutorul unui pahar sau a unei forme speciale.
  5. Coacem biscuiții 10-12 minute în cuptorul preîncălzit la temperatura 180°C.
  6. Biscuiții pregătiți îi răcim complet.
  7. Pentru glazură: mixăm împreună zahărul pudră, albușul de ou și sucul de lămâie.
  8. Punem cîte 1 lingură de glazură pe fiecare biscuit și întindem ușor lăsăm 10 minute să se usuce ușor.
  9. Topim сiocolata în microundă și transferăm într- un sac pentru cofetărie, tăiem vîrful cu o grosime de 1 mm și desenăm cîteva linii subțiri asemănătoare a unei luminițe și decorăm cu bomboane.
  10. Crăciun Fericit!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare