Galette cu mere și frangipane

Galette cu mere și frangipane

(0 Recenzii)
Galette cu mere și frangipane
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Aluat foietaj cu drojdie
    1 buc
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    70 g
  • Zahăr
    100 g
  • Ou pentru lubrifierea
    1 buc
  • Vanilie
    vârf
  • Mere
    4 buc
  • Zahăr brun
    1 linguriță

Instrucțiuni

  1. Pentru aluat Frangipane: Mixați untul cu zahărul până devin cremoase. Adăugați oul, vanilia și făina de migdale, amestecând până se omogenizează.
  2. Întindeți aluatul foietaj într-un dreptunghi de 35x28 cm, puneți-l pe hârtie de copt și întindeți aluatul frangipane lăsând la margini a câte 5 cm. Așezați merele feliate, suprapunându-le ușor. Pliați marginile crustei peste umplutură, lipindu-le, ungeți marginile cu ou bătut, presărați cu zahăr brun la dorință și coaceți galette 30- 40 de minute la temperatura 190°C sau până devine aurie.
  3. Lăsați galettea să se răcească complet. Savurați cu drag!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare