Haciapuri

Haciapuri

(0 Recenzii)
Haciapuri
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Cașcaval Suluguni Căsuța Mea
    300 g
  • Ou de găină
    2 buc
  • Făină albă
    300 g
  • Chefir Căsuța mea 2,5%
    400 g
  • Praf de copt
    3 g
  • Sare
  • Boabe de piper negru

Instrucțiuni

  1. 👉 Se combină, făina, praful de copt sarea și piperul negru.
  2. 👉 Turnăm chefirul, spargem ouăle, se amestecă până numai avem boțuri.
  3. 👉 Adăugăm cașcavalul Suluguni răzuit, amestecăm din nou.
  4. 👉 Într-o tigaie încinsă ( diametru 25 cm ), la temperatură medie cu ulei, adăugăm aluatul, acoperim cu capac și prăjim până marginile ușor devin aurii.
  5. 👉 Întoarcem pe cealaltă parte și prăjim Haciapuri aproximativ 5 minute și savurăm Haciapuri cald. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare