Papanași cu cartofi și bacon

Papanași cu cartofi și bacon

(0 Recenzii)
Papanași cu cartofi și bacon
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 25 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză
    Brânză
    250 g
  • Piure de cartofi
    Piure de cartofi
    800 g
  • Ceapă verde
    Ceapă verde
  • Bacon
    Bacon
    200 g
  • Sare
    Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    Piper negru măcinat
    după gust
  • Paprika
    Paprika
    după gust
  • Oregano
    Oregano
    după gust
  • Făină
    Făină
    1 pahar
  • Firimituri de pâine
    Firimituri de pâine
    1 pahar
  • Uleiuri
    Uleiuri
    500 ml

Instrucțiuni

  1. Într-un bol adăugăm piureul de cartofi, cîteva fire de ceapă verde tocate, baconul prăjit ( tăiat mărunt ), cașcavalul răzuit, codimentăm cu sare, piper negru, boia de ardei dulce & oregano după gust.
  2. Transferăm compoziția într-o tavă tapetată cu hîrtie, nivelăm suprafața & dăm în congelator pentru 30 de minute.
  3. Scoatem tava, cu ajutorul unei forme rotunde sau a unui pahar formăm păpănași.
  4. Fiecare păpănaș trecem prin făină, ou și pesmeți.
  5. Prăjim într-o tigaie bine încinsă la foc mediu spre mic pînă se rumenesc frumos.
  6. Între timp pregătim sosul.
  7. Într-un vas amestecăm 1 linguriță de muștar cu 2 linguri de smântână.
  8. Servim păpănașii cu sosul de smântână și muștar.
  9. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare