Papanași pufoși la cuptor. Syrniki

Papanași pufoși la cuptor. Syrniki

(0 Recenzii)
Papanași pufoși la cuptor. Syrniki
  • Timp de pregătire: 50 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 80 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    250 g
  • Cașcaval Ricotta
    250 g
  • Zahăr vanilat
    1 linguriță
  • Zahăr
    6 lingură
  • Smântână Căsuța Mea 15%
    150 g
  • Ou de găină
    4 buc
  • Griș
    6 lingură
  • Praf de copt
    1 linguriță

Instrucțiuni

  1. ✅ Se amestecă brânza de vaci prealabil pasată împreună cu brânza ricotta .
  2. ✅ Adăugăm, zahărul, ouăle, și vanilia, amestecăm.
  3. ✅ Se adaugă smântâna împreună cu grișul și praful de copt.
  4. ✅ Se amestecăm până se încorporează Ingredientele împreună.
  5. ✅ Umplem formele dorite cu aluat 2/3 din volum și coacem 30 minute, Temperatura 190 C.
  6. ✅ Se răcesc ușor și savurăm.
  7. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare