Plăcintă cu bacon, cașcaval și ou

Plăcintă cu bacon, cașcaval și ou

(0 Recenzii)
Plăcintă cu bacon, cașcaval și ou
  • Timp de pregătire: 25 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 55 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Aluat foietaj cu drojdie
    500 g
  • Bacon
    150 g
  • Cașcaval Căsuța Mea Сlasic
    100 g
  • Sare
    după gust
  • Susan
    2 linguriță
  • Mărar

Instrucțiuni

  1. Întindem ușor aluatul foietaj, tăiem în 14 triunghiuri.
  2. Așezăm triunghiurile într-un cerc aproape unul de celălalt.
  3. Peste aluat adăugăm: feliile de bacon, jumătate din cașcavalul deja răzuit, ouăle tăiate cubulețe și la final cașcavalul rămas.
  4. Închidem bine colțurile triunghiurilor .
  5. Ungem plăcinta cu ou bătut și presurăm cu susan pe toată suprafața.
  6. Dăm în cuptorul preîncălzit la temperatura 180 °C pentru 30 de minute sau pînă se rumenește frumos.
  7. Plăcinta gătită o presurăm cu mărar tocat .
  8. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare