Polenta сremoasă cu сiuperci

Polenta сremoasă cu сiuperci

(0 Recenzii)
Polenta сremoasă cu сiuperci
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină de porumb
    125 g
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    125 ml
  • Brânză de vaci Căsuța Mea degresată
    2 lingură
  • Cașcaval Căsuța Mea Сlasic
    25 g
  • Piper negru măcinat
    după gust
  • Amestec de ciuperci
    250 g
  • Cimbru
    2 frunze
  • Usturoi
    1 cățel
  • Sare
    după gust

Instrucțiuni

  1. Într-o cratiță turnăm: apa, laptele, adăugăm untul și condimentăm cu sare și piper după gust.
  2. Din moment ce dă în clocot adaugăm mălaiul, amestecăm și fierbem 3-4 minute, la final încorporăm crema de brânză și cașcavalul.
  3. Lăsăm la o parte cît ne ocupăm de ciuperci.
  4. Curățim ciupercile și le tăiem în jumătăți.
  5. Călim întro tigaie cu unt, pînă sunt pregătite.
  6. La final adăugăm usturoiul tocat, cimbru proaspăt, condimentăm cu sare și piper după gust.
  7. Servim polenta cu ciuperci și verdeață.
  8. Poftă bună.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare