Bateți albușurile cu zahărul brun până își dublează volumul.
Într-un alt vas, amestecați făina de nuci cu făina de grâu și încorporați în albușurile bătute.
Turnați masa într-un inel cu Diametru de 16 cm, prealabil învelită baza în folie metalică , pereții cărora au fost unși cu unt și presărați cu nuci măcinate.
Coaceți pandișpanul la temperatura 170 C până se rumenește, apoi răciți pandișpanul complet și scoateți din formă.
Turnați laptele fierbinte ( temperatura 90 C ) peste ciocolata albă și gelatina umflată conform instrucțiunilor de pe ambalaj, amestecați apoi adăugați pasta de nuci și smântâna dulce, pasați tot cu un blender, acoperiți cu peliculă pană pa contact cu crema și dați la frigider pentru 6 ore.
Amestecați piureul de vișine fierbinte ( temperatura 70 C ) împreună cu gelatina umflată- conform instrucțiunilor de pe ambalaj,
dați pa frigider amestecând periodic până ajunge la temperatura 15-18 C.
Cu un inel de diametru 14 cm faceți o adâncitura de 1 cm în pandișpanul răcit.
Decupați mijlocul cu grijă,
turnați confi-ul de vișine deasupra și dați la frigider pentru 4 ore pentru a se stabiliza.
Înainte de servire, adăugați crema într-un sac pentru cofetărie cu duza rotundă și acoperiți toata suprafața cum doriți.
Decorați cu bomboane decorative, verdeață și puteți savura cu plăcere .
Sărbători magice!