Prăjitura cu caise

Prăjitura cu caise

(0 Recenzii)
Prăjitura cu caise
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 90 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină
    Făină
    125 g
  • Săruri
    Săruri
    1 vârf
  • zahăr
    zahăr
    75 g
  • Migdale
    Migdale
    110 g
  • Esență de migdale
    Esență de migdale
    5 ml

Instrucțiuni

  1. Preâncălzim cuptorul la temperatura 175 C. Tapetăm o formă cu diametru 20x20 cm cu hârtie de copt.
  2. Pentru aluat, amestecăm: făina cu sarea & zahărul, încorporăm untul foarte rece tăiat cuburi, așezăm aluatul în formă aplatizând ușor.
  3. Pentru umplutură, amestecăm: migdalele măcinate prăjite cu făina, zahărul, untul, oul, extractul de migdale sau vanilie & praful de sare.
  4. Adăugăm umplutura peste blatul copt și răcit. Așezăm felii de caise, întoarcem în cuptor și mai coacem 1 oră, până prăjitura se rumenește.
  5. Poftă bună.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare