Sufleu cu branza fina si coacaza

Sufleu cu branza fina si coacaza

(0 Recenzii)
Sufleu cu branza fina si coacaza

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci 5%
    Brânză de vaci 5%
    400 g
  • Coacăză neagră
    Coacăză neagră
    120 g
  • Ouă de găină
    Ouă de găină
    2 buc
  • Zahăr alb
    Zahăr alb
    15 g

Instrucțiuni

  1. Amesteca branza de vaci, ouale, coacaza si zaharul
  2. Elimina lichidul cu ajutorul sitei, cum arat eu. Tot ce ramane marunteste intr-un blender
  3. In tava unsa cu unt, transfera sufleul, presoara coacaza deasupra si coace 20 de minute la 180 grade Celsius
  4. Savureaza-l caldut! Daca inlocuiesti zaharul cu altceva, poate fi un desert si pentru cei la regim.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare