Sufleu cu brânză fină și coacăză

Sufleu cu brânză fină și coacăză

(0 Recenzii)
Sufleu cu brânză fină și coacăză

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    400 g
  • Coacăză neagră
    120 g
  • Ou de găină
    2 buc
  • Zahăr
    15 g

Instrucțiuni

  1. Amestecăm brânza de vaci, ouăle, coacăza și zahărul.
  2. Stoarcem lichidul cu ajutorul sitei, cum arăt eu. Tot ce rămâne, mărunțim într-un blender
  3. În tava unsă cu unt, transferăm sufleul, presorăm coacăza deasupra și coacem 20 de minute la 180 grade Celsius.
  4. Îl savurăm călduț! Dacă înlocuim zahărul cu altceva, poate fi un desert dietic.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare