Tartă cu cremă de frangipane

Tartă cu cremă de frangipane

(0 Recenzii)
Tartă cu cremă de frangipane
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 45 min.
  • Timp total: 75 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt
    Unt
    100 g
  • Zahăr pudră
    Zahăr pudră
    50 g
  • Gălbenușuri
    Gălbenușuri
    2 buc
  • Pudră de cacao
    Pudră de cacao
    1 lingură
  • Lichior
    Lichior
    1 lingură
  • Cremă de brânză
    Cremă de brânză
    150 g
  • Chipsuri de nucă de
    Chipsuri de nucă de
    75 g
  • Zmeura
    Zmeura
    după gust
  • Ouă de găină
    Ouă de găină
    2 buc
  • Migdalele
    Migdalele
    100 g
  • Făină
    Făină
    200 g

Instrucțiuni

  1. Pentru început amestecați făina împreună cu cacao.
  2. În alt bol batem untul la temp. camerei cu zahărul pudră, gălbenușurile & compoziția solidă.
  3. Formăm un aluat, urmînd să frămîntăm & să formăm o bilă.
  4. Acoperim cu o folie de plastic & punem pa rece pentru 2 ore.
  5. Gătim Crema de Frangipane: Batem untul la temper. camerei, zahărul & ouăle amestecăm totul foarte bine, adăugăm făina de migdale.
  6. Continuăm să amestecăm, la final adăugăm extractul de migdale & lichiorul.
  7. Amestecăm tot & Crema este gata!
  8. Acoperim cu o folie de plastic dăm l frigider pentru 1/2 ore.
  9. Scoate aluatul, presoară suprafața de lucru cu făină.
  10. Intindem ușor cu un sucitor (aveți grijă aluatul este foarte gingaș).
  11. Așezăm aluatul într-o formă, presăm ușor atît marginele cît și baza.
  12. Tăiem excesul de aluat.
  13. Perforăm pe alocuri cu o furculiță & dăm la congelator pentru 30 minute.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare