Tarta cu sparanghel

Tarta cu sparanghel

(0 Recenzii)
Tarta cu sparanghel
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 45 min.
  • Timp total: 105 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    125 g
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    45 ml
  • Sos pesto
    80 g
  • Cașcaval Căsuța Mea Сlasic
    40 g
  • Parmezan
    40 g
  • Sparanghel
    1

Instrucțiuni

  1. Se amestecă, făina cernută împreună cu untul foarte rece, încorporând ingredientele cu degetele până obținem un aluat sfărmicios.
  2. Adăugăm gălbenușul împreună cu apa rece și frământați aluatul.
  3. Întindeți aluatul între doua foi de copt cu o grosime de 4-5 mm, într-o formă dreptunghiulară.
  4. Transferăm într-o tavă dreptunghiulară , formăm baza și laturile .
  5. Acoperim cu hârtie și greutate, apoi se dă la cuptor pentru 20 de minute.
  6. Îndepărtăm greutatea și mai coacem 5 minute.
  7. PENTRU UMPLUTURĂ: se bat ouăle cu laptele, asezonăm cu sare și piper după gust, adăugăm cașcavalul moale răzuit, amestecăm.
  8. Odată ce tarta este scoasă din cuptor, întindeți la bază sos-ul pesto, apoi presărați cu 2/3 din cașcavalul tare , așezați tulpinele de sparanghel, turnăm umplutura, acoperim cu cașcavalul rămas.
  9. Coaceți tarta 25 minute sau până devine ușor aurie. Presărăm cu verdeață și savurăm . Poftă buna!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare