Terci copt cu zmeură si ovaz

Terci copt cu zmeură si ovaz

(0 Recenzii)
Terci copt cu zmeură si ovaz
  • Porții: 6 persoană
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 45 min.
  • Timp total: 60 min.

Portie
6
  • Fulgi de ovăz
    Fulgi de ovăz
    2 pahar
  • Drojdie uscată
    Drojdie uscată
    1 linguriță
  • Scorțișoară
    Scorțișoară
    1 linguriță
  • Zmeur
    Zmeur
    250 g
  • Chipsuri de nucă de
    Chipsuri de nucă de
    40 g
  • Sare
    Sare
    1 vârf
  • Banană
    Banană
    2 buc
  • Unt de arahide
    Unt de arahide
    2 lingură
  • Miere
    Miere
    4 lingură
  • Ouă de găină
    Ouă de găină
    3 buc
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    Lapte Căsuța Mea 2,5%
    40 ml
  • Unt
    Unt
    2 lingură

Instrucțiuni

  1. Preaîncălziți cuptorul la temperatura 180 C.
  2. Pasați cu o furculiță bananele împreună cu mierea, încorporați ouăle continuând să amestecați, la final adăugați pasta de arahide, turnați laptele și uleiul fără miros.
  3. Într-un alt vas, amestecați, fulgii de ovăz, praful de copt, scorțișoara și praful de sare.
  4. Combinați ingredientele uscate în cele umede, tot aici adăugați zmeura, transferați compoziția într-o formă unsă cu ulei și coaceți 45 de minute.
  5. Serviți terciul cu iaurt și zmeură. Poftă bună !

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare