Pentru cremă, bateți smântâna dulce cu zahărul pudră și vanilia până se formează vârfuri moi (aveți grijă să nu exagerați )
dăm crema la frigider.
Crema de Mascarpone trebuie pasată bine cu o furculiță sau chiar bătută ușor cu un mixer cu o lingură de zahăr pudră.
Adăugăm smântâna dulce în crema de mascarpone putin câte puțin, amestecând ușor cu o spatulă de jos în sus pentru ca crema sa ramana pufoasa și să nu se transforme în supă.
Asamblăm: se pune putina crema pe fundul borcănașelor sau formei - un strat de biscuiți Savoiardi înmuiați în piure de zmeura - un strat mai gros de crema apoi biscuiți savoiardi înmuiați în piure de zmeură - și la final crema.
Se dă la frigider pentru 5 ore (sau mai bine, peste noapte).
Decorăm cu zmeură proaspătă sau zmeură liofilizata!
Poftă bună!