Transferăm crema într-un vas, acoperim cu peliculă pînă la contactul cu crema, și dăm la frigider pentru 3-4 ore.
Scoatem crema adăugăm crema de mascarpone, mixăm cu un mixer 3-4 minute, adăugăm brânza de vaci (rasă prin sită ) și mai mixăm 1 minut.
Pe un platou de servit adăugăm o lingură de cremă la mijloc și pe rînd așezăm cîte o un blat de aluat apoi cremă , cîteva vișine scurse de suc și continuăm tot așa până finisăm blaturile și crema.
Dăm la frigide pentru 1 oră.
Pentru Crema de Decor. Batem crema de brânză cu zahărul pudră și untul la temperatura camerei, 5 minute.
Scoatem tortul după 1 oră și decorăm cu crema de brânză atît baza cît și laturile.
Decorăm cu vișină liofilizată.
Dăm la frigider pentru 6-7 ore.
Scoatem și decorăm cu mentă apoi tăiem și servim cu plăcere.