Tort mousse cu cătină

Tort mousse cu cătină

(0 Recenzii)
Tort mousse cu cătină
  • Timp de pregătire: 50 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Cookie-uri
    Cookie-uri
    50 g
  • Nuci
    Nuci
    100 g
  • Cacao
    Cacao
  • Zahăr pudră
    Zahăr pudră
    50 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    Unt Căsuța Mea 82,5%
    50 g
  • Brânză 9%
    Brânză 9%
    270 g
  • Gelatină
    Gelatină
    7 g
  • Cătină
    Cătină
    230 g
  • Miere
    Miere

Instrucțiuni

  1. Mărunțim în bolul unui robot de bucătarie 50 gr de biscuiți, 100 gr de nuci ( eu am un mix de nuci grecești & fistic ), 1 lingură de zahăr pudră și 1 lingură de cacao.
  2. Adăugăm 50 gr de unt topit mai mixăm un pic.
  3. Punem amestecul într-o formă cu diametru 14 Cm, aplatizînd toată suprafața, dăm la rece pentru 20-30 de minute.
  4. Între timp pregătim moussul de cătină.
  5. Într-un robot de bucătărie adăugăm 230 gr cătină și mixăm, apoi scurgem amestecul printr-o sită ( pentru a înlătura semințele & cojile )
  6. În cătină adăugăm 7 gr de gelatină, amestecăm & lăsăm pentru 10 minute la umflat.
  7. După 10 minute punem amestecul de cătină pentru 20-30 de secunde în cuptorul de microundă, amestecăm totul foarte bine păstrînd 1/3 din compoziție pentru decor.
  8. În amestecul rămas adăugăm 270 gr de brânză cu o grăsime de 5%, 1 lingură de miere & 4 linguri de zahăr pudră, mixăm pînă primim o textură fină.
  9. Punem amestecul în formă, nivelăm ușor suprafața și dam la frigider pentru 2 ore.
  10. Amestecăm 2 linguri de zahăr pudră cu restul rămas de cătină și decorăm deasupra.
  11. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare