Cea mai simplă modalitate de a varia bucatele dumneavoastră este să experimentați cu mirodeniile șiicirc;n mșiacirc;ncărurile preferate. Faceți cunoștință cu ceea ce se potrivește bine cu carnea de porc, vită, miel, și ce nu se combină.
Carnea de porc
Se potrivește rău cu mărarul, menta și busuiocul.
șiIcirc;nsă coriandrul, chimenul, rozmarinul, usturoiul, sosul de soia, hreanul șindash; se combină perfect. Precum și pasta de roșii.
Boia de ardei deseori se adaugă la cărnița de porc. Și frunzișoara de dafin este perfectă pentru ea. Precum și sosul de soia.
Carnea de vită
Gustul cărniței de vită poate fi dezvăluit cu ajutorul cimbrului, piperului negru și oregano.
Carnea de vită este mai frecvent decșiacirc;t alte tipuri de carne tocată șiicirc;n vin. Atșiacirc;t șiicirc;n alb, cșiacirc;t și șiicirc;n roșu.
Se poate adăuga usturoi, dar cu prudență, el nu totdeauna va fi la locul potrivit. Precum și frunzișoara de dafin.
Carnea de miel
Ierburile proaspete sunt cele mai potrivite: coriandrul, usturoiul tșiacirc;năr, pătrunjelul, tarhonul.
Nu adăugați mulți aditivi de roșii, căci o cantitate mare de pastă de roșii poate schimba gustul delicat al cărnii de miel, dar o cutie de roșii șiicirc;n suc propriu va fi perfectă pentru acest fel de mșiacirc;ncare.
Puteți adăuga cșiacirc;teva frunze de dafin.
Scorțișoara adaugă bucatelor din miel o aromă neobișnuită.
Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.
Autentificare