Metoda de gătit nr. 1 1. Înmuiem fasolea. Pentru aceasta o spălăm, o punem în apă și o lăsăm în timp de o noapte. 2. Începând prepararea, scurgem apa, clătim din nou și umplem cu apă rece într-un raport de 1:4. 3. O punem pe aragaz și o lăsăm să fiarbă. După aceea, la foc mic și fără capac, o gătim timp de o oră sau o oră și jumătate. Prin gradul de elasticitate și moliciune, putem determina dacă fasolea este gata. Metoda de gătit nr. 2 1. Luăm fasolea uscată, o spălăm. Adăugăm apă și o punem să fiarbă. Așteptăm 1 minut, stingem focul, punem capacul și o lăsăm pentru o oră. 2. Scurgem apa și efectuăm aceeași ca și în prima modalitate.
Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.
Autentificare