Tainele copturilor reușite

Tainele copturilor reușite

Tainele copturilor reușite

  • șinbsp; șinbsp;Fiți precis șiicirc;n cantitatea ingredientelor

Dacă dumneavoastră șiicirc;ncă nu ați devenit profesionist la bucătărie, atunci evitați să faceți totul șirdquo;la ochișirdquo;. Procurați cu siguranță un cșiacirc;ntar de bucătărie și cșiacirc;ntăriți toate ingredientele felurilor de mșiacirc;ncare. De exemplu, un pahar de făină (160 grame) și un pahar de zahăr (200 grame) șindash; sunt pahare totalmente diferite șiicirc;n greutate. Și această mică greșeală vă poate distruge toată dulceața, deși diferența este de doar cșiacirc;teva zeci de grame. Fiți atențișinbsp;la articolul nostrușinbsp;despre măsurile care sunt disponibile șiicirc;n orice bucătărie.

  • Produsele trebuie să fie la temperatura camerei

Toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei șiicirc;n care se află, altfel aluatul va cădea șiicirc;nainte de a se șiicirc;ncălzi șiicirc;n cuptor.
Ouăle reci, crema și untul se poate adăuga șiicirc;n aluat doar șiicirc;n cazul, cșiacirc;nd aceasta se menționează șiicirc;n rețetă.

  • Respectarea rețetei

șiIcirc;ntotdeauna contează dacă dumneavoastră utilizați unt, ulei vegetal sau margarină. Zahărul și zahărul pudră nu sunt, de asemenea, interschimbabile. Dacă șiicirc;n rețetă se indică folosirea șibdquo;zahărului pudrășirdquo;, atunci zahărul granulat va face aluatul mai dens și cel mai probabil nu va avea timp să se dizolve complet șiicirc;n aluat.

  • Cuptorul trebuie să fie șiicirc;ncălzit

Aceasta este una dintre cele mai importante reguli, care nu trebuie nicicșiacirc;nd neglijate. Cuptorul cu gaz trebuie șiicirc;ncălzit cu 10 minute șiicirc;nainte de prepare, iar cel electric șindash; cu 20 de minute. Dacă trebuie să puneți produse de patiserie șiicirc;ntr-un cuptor rece (de exemplu, un vas de copt din sticlă sau ceramică nu poate fi introdus șiicirc;ntr-un cuptor fierbinte, căci se va sparge), atunci urmăriți aluatul. Așezați vasul de copt pe raftul din mijloc, șiicirc;n centrul cuptorului. Acest lucru va asigura la maxim coacerea uniformă.

  • Cșiacirc;nd aluatul este gata?

Apariția unei arome evidente indică, de obicei, că produsele coapte sunt gata, dar oricum este util să verificați. Cșiacirc;nd găuriți tortul cu o frigăruie, nu scoateți forma din cuptor, ci deschideți ușor ușa. Dacă frigăruia este uscată, atunci plăcinta este gata.

Copturile de casă aromatice pot concura cu cele mai deosebite deserturi din magazin, precum că ele umple casa oricărui dintre noi cu confort și căldură deosebită.șinbsp;Site-ul culinar GatimCușinbsp;se șiicirc;mpărtășește cu rețete delicioase și rapide care vă ajută să vă simțiți șiicirc;n rol de un adevărat bucătar.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)

Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare