Biscuiți cu lapte condensat fiert

Biscuiți cu lapte condensat fiert

(0 Recenzii)
Biscuiți cu lapte condensat fiert
  • Timp de pregătire: 80 min.
  • Timp de gătire: 10 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Amidon de porumb
    200 g
  • Făină albă
    200 g
  • Zahăr pudră
    150 g
  • Rom
    30 g
  • Gălbenuș de ou
    3
  • Lapte condensat fiert
    1 pahar
  • Esență de oțet
    1
  • Sare
    1 vârf
  • Сoajă de lămâie
  • Ciocolată neagră
    30 g

Instrucțiuni

  1. Amestecăm făina cu amidonul de porumb și sarea.
  2. Într-un vas amestecăm untul la temperatura camerei cu zahărul pudră.
  3. Adăugăm gălbenușurile, esența de vanilie, romul, și coaja de lămâie. Amestecăm din nou.
  4. Încorporăm amestecul solid în cel lichid. Amestecăm apoi formăm o bilă.
  5. Învelim aluatul în folie alimentară și dăm la rece pentru 1 oră.
  6. Presuram masa de lucru cu făină și Întindem aluatul cu o grosime de 2-3 mm.
  7. Decupăm cercuri de 4 cm. Transferăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coacem 8-10 minute pa Temperatura 180 C.
  8. Scoatem și lăsăm biscuiții să se răcească complet.
  9. Umplem jumătate din biscuiți cu lapte condensat fiert, acoperim cu biscuiții rămași și aplatizăm ușor.
  10. Decorăm cu ciocolată topită și savurăm cu plăcere. Poftă bună.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare