Cele mai pufoase oladii sau clătite cu dovlecei și cașcaval

Cele mai pufoase oladii sau clătite cu dovlecei și cașcaval

(0 Recenzii)
Cele mai pufoase oladii sau clătite cu dovlecei și cașcaval
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Chefir Căsuța mea 2,5%
    250 ml
  • Zahăr
    1 linguriță
  • Făină albă
    200 g
  • Bicarbonat de sodiu
    1/2 linguriță
  • Sare
    vârf
  • Zucchini
    350 g
  • Mozzarella Căsuța Mea pentru pizza și sandvichiuri
    100 g
  • Ulei
  • Smântână Căsuța Mea 20%
    după gust

Instrucțiuni

  1. Chefirul se încălzește în cuptorul cu microunde până devine cald.
  2. Adăugați oul cu zahărul, sarea și amestecați.
  3. Adăugați făina și bicarbonatul de sodiu, amestecați din nou până se combină.
  4. Continuați cu dovlecelul răzuit scurs de lichid.
  5. Apoi mozarella răzuita, amestecăm, aluatul ar trebui sa foe gros.
  6. Încălziți o tigaie pa temperatura mare, reducem focul aproape la minim, formați oladiile, acoperiți cu capac până când se rumenesc frumos, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte .
  7. Clătitele sunt deosebit de bune cu smântână ! Savurați.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare