Cheesecake cu smântână și lămâie

Cheesecake cu smântână și lămâie

(0 Recenzii)
Cheesecake cu smântână și lămâie
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 90 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    Unt Căsuța Mea 82,5%
    40 g
  • Smântână Căsuța Mea 30%
    Smântână Căsuța Mea 30%
    200 g
  • Cremă de brânză
    Cremă de brânză
    400 g
  • Zahăr pudră
    Zahăr pudră
    130 g
  • Amidon de porumb
    Amidon de porumb
    15 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    260 ml
  • Suc de lămâie
    Suc de lămâie
    30 ml
  • Suc lămâie
    Suc lămâie
    40 ml
  • Coajă de lămâie
    Coajă de lămâie
  • zahăr
    zahăr
    150 g
  • Cookie -uri zdrobite
    Cookie -uri zdrobite
    140 g

Instrucțiuni

  1. Pentru blat amestecăm biscuiții măcinați cu untul topit.
  2. Transferăm într-o formă rotundă detașabilă cu Diametru de 23 cm, prealabil unsă cu unt & tapetată cu hârtie de copt. Formăm baza aplatizând totul foarte bine.
  3. Pentru umplutura amestecăm smântâna cu crema de brânză , zahărul & amidonul de porumb . Încorporăm ouăle pe rând, Turnăm frișca & sucul de lămâie, amestecăm totul foarte bine.
  4. Turnăm umplutura peste blat & coacem 90-100 minute , temperatura 150 C (REGIM UMED) Sau adăugați o altă formă cu apă în partea de jos a cuptorului.
  5. Răcim cheesecak-ul în cuptor apoi dăm la frigider pentru 3-4 ore.
  6. Pentru crema de lămâie amestecăm toate Ingredientele împreună, punem la baia de aburi , Temperatură înaltă, amestecând energic până se îngroașă, acoperim cu peliculă & lăsăm să se răcească.
  7. Scoatem cheesecac-ul din formă, tăiem & savurăm cu crema de lămâie la dorință.
  8. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare