Gogoși cu gem

Gogoși cu gem

(0 Recenzii)
Gogoși cu gem
  • Timp de pregătire: 80 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină albă
    450 g
  • Drojdie uscată
    25 g
  • Zahăr vanilat
    10 g
  • Gălbenuș de ou
    2
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    250 ml

Instrucțiuni

  1. Dizolvăm drojdia proaspătă cu laptele călduț, lăsăm 4-7 minute să se activeze. Adăugăm și amestecăm gălbenușurile, zahărul vanilat și uleiul . Cernem făina, amestecăm apoi frământăm până aluatul devine neted și elastic, acoperim cu in prosop și lăsăm să crească 1 oră.
  2. Întindem aluatul cu o grosime de 1 cm. Tăiem forme rotunde. Așezăm gogoșii pe foi de hârtie, acoperim cu un prosop și lăsăm să crească 30 de minute.
  3. Prăjim gogoșii în baia de ulei la foc mediu până se rumenesc frumos pe fiecare parte. Scoatem pe prosoape de hârtie, lăsăm puțin să se răcească.
  4. Umplem la dorință cu dulceață sau ciocolată topită, cu ajutorul unui push. Poftă bună.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare