Învârtită cu dovleac

Învârtită cu dovleac

(0 Recenzii)
Învârtită cu dovleac
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 80 min.

YouTube видео

Portie
1
  • apei
    apei
    200 ml
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    Lapte Căsuța Mea 2,5%
    100 ml
  • Zahăr alb
    Zahăr alb
    1 linguriță
  • Sare
    Sare
    1 linguriță
  • Uleiuri
    Uleiuri
    50 ml
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    30 ml
  • Făina de grâu este albă
    Făina de grâu este albă
    600 g
  • Dovleac
    Dovleac
    500 g
  • Ou pentru lubrifierea
    Ou pentru lubrifierea

Instrucțiuni

  1. Pentru aluat amestecăm: făina cernută cu sarea & zahărul. Turnăm uleiul cu untul, laptele & apa amestecăm & frământăm 10 minute.
  2. Acoperim cu folie alimentară, dăm la rece pentru 40 minute.
  3. Pentru Umplutură, radem dovleacul prin răzătoare.
  4. Împărțim aluatul în 4 bucăți egale, Întindem fiecare bucată foarte subțire pe suprafața de lucru unsă cu ulei, Ungem & foaia de aluat cu ulei, adăugăm dovleac răzuit & presurăm cu zahăr mai mult sau mai puțin ( după dorință )
  5. Rulăm aluatul pe lungime, formăm într-o formă de melc. Transferăm pe o tavă de copt, ungem suprafață cu gălbenuș bătut & coacem învârtitete 40-45 minute, Temperatura 180 C. La dorință presarăm cu zahăr pudră. Pofta bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare