Lipii cu cartofi și cașcaval

Lipii cu cartofi și cașcaval

(0 Recenzii)
Lipii cu cartofi și cașcaval
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Zahăr
    5 g
  • Făină
    300 g
  • Sare
    după gust
  • Bicarbonat de sodiu
    2 g
  • Chefir Căsuța mea 1%
    250 ml
  • Ulei
    50 ml
  • Piure de cartofi
    300 g
  • Cașcaval Căsuța Mea Сlasic
    300 g
  • Chiper
  • Verdeață

Instrucțiuni

  1. Pentru aluat amestecăm chefirul cu zahărul, bicarbonatul de sodiu, făina & uleiul. Formam o bilă, lăsăm sa se odihnească 30 de minute.
  2. Pentru Umplutură. Amestecăm piureul de cartofi cu cașcavalul răzuit, sare cu piper după gust & la dorință puteți adăuga verdeața. Împărțim umplutura în 6 părți egale & formăm biluțe.
  3. Împărțim & aluatul în 6 părți , modelăm biluțe. Întindem fiecare bilă de aluat subțire, adăugăm câte o bilă de umplutură & lipim bine marginile, aplatizăm bine & coacem într-o tigaie bine încinsă fără ulei la foc mediu sub capac pe ambele părți.
  4. Scoatem lipia ungem cu unt & continuăm până finisăm toate bilețele. Savurăm cât timp sunt calde . Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare