Maioneză de casă

Maioneză de casă

(0 Recenzii)
Maioneză de casă
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp total: 15 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Gălbenuș de ou
    Gălbenuș de ou
    2 buc
  • Uleiuri
    Uleiuri
    320 ml
  • Sare
    Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    Piper negru măcinat
    după gust
  • Zahăr alb
    Zahăr alb
    1 linguriță
  • Suc de lămâie
    Suc de lămâie
    după gust
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    Lapte Căsuța Mea 2,5%
    50 ml

Instrucțiuni

  1. Într-un bol se adună gălbenușurile, muștarul, zahărul, sarea și piperul negru.
  2. Se bate bine cu un tel până când crește volumul ingredientelor .
  3. Treptat turnăm câte foarte puțin ulei, amestecăm, turnăm, amestecăm, până finisăm uleiul.
  4. Când masa a devenit deja mai densă si mai groasă, scurgem sucul de lămâie, se amestecă din nou.
  5. La final turnăm laptele, se amestecă, la nevoie se adaugă sare.
  6. Maioneza se păstrează la rece până la 2-3 zile . Savurati!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare