Mini corn dog

Mini corn dog

(0 Recenzii)
Mini corn dog
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Сrenvurști
    4 buc
  • Făină albă
    120 g
  • Praf de copt
    2 linguriță
  • Zahăr
    2 lingură
  • Sare
    1/2 linguriță
  • Lapte Căsuța Mea 3,5%
    125 ml
  • Nucșoară
    vârf
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    125 ml
  • Ketchup
    2 lingură
  • Muștar
    2 linguriță
  • Piper negru măcinat
    după gust

Instrucțiuni

  1. Tăiem fiecare crenvurști în 5-6 bucăți egale . Pentru aluat, spargem oul, adăugăm sarea, zahărul și amestecăm.
  2. Turnăm laptele, adăugăm făina împreună cu praful de copt și nucșoara. Amestecăm până avem in aluat omogen.
  3. Străpungem în fiecare bucățică de crenvurști cu o scobitoare. Tăvălim în făină apoi scufundăm în aluat.
  4. Prăjim 5-7 minute într-o cratiță bine încinsă cu ulei . Scurgem excesul de ulei pe prosoape de hârtie.
  5. Pentru sos, amestecăm: maioneza, ketchupul, muștarul și piper negru. Savurăm crenvurștii calzi cu sos . Pofta bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare