Amestecați brânza de vaci, crema de brânză, zahărul pudră și esenta de vanilie cu o furculiță.
Adăugați galbenusul, făina, amestecați compoziția, va fi destul de gros și lipicios.
Pudrați bine suprafața de lucru cu făină de grâu și făină de migdale.
Împărțiți compoziția în bucăți egale, modelați biluțe și formați papanașii folosind partea plată a unui cuțit mare tăvălindu-i prin amestecul de făina.
Prăjiți papanașii într-o tigaie încălzită cu ulei pe ambele părți la temperatură medie.
Se întorc cu grijă, sunt foarte fragezi : )
Acoperiți cu capac și gătiți până se rumenesc frumos.
Într-o cratiță, colectați piureul de mango și fructul pasiunii, se adaugă zahărul amestecat cu amidonul de porumb, amestecați constant cu un tel până masa se îngroașă ușor.
Lasam sos-ul să se răcească ușor.
Înainte de servire se adaugă cubulețe de mango proaspăt se amestecă și se savurează alături de papanașii noștri calzi .