Cerneți făina, sarea, praful de copt, amidonul de porumb și amestecați-le.
Amestecați zahărul brun și alb cu untul topit de la Căsuța Mea.
Adăugați oul și continuați să le amestecați.
Acum e momentul să turnați ingredientele ude peste cele uscate, amestecându-le pânâ se formează aluatul.
Adăugați ciocolata în aluat și puneți-l la frigider pentru cel puțin 3 ore (puteți chiar să inghețați aluatul și să pregătiți biscuitii oricând doriți)
Modelați biscuitii așa cum vă arăt eu.
Aveți în vedere că trebuie să fie suficient de înalti, pentru ca să-și păstreze forma după coacere.
Puneți-i la cuptor pentru 15 minute, la 180 grade Celsius.
Biscuiții ar putea părea insuficient de copți sau prea moi, dar așa este normal. Trebuie să-i lăsați să se răcească pe aceeași tavă, la temperatura camerei, după care sa-i savurați cu laptele proaspăt de la Căsuța mea sau să vă pregatiți un capuccino.