Pîrjoale de peste în sos de smântână

Pîrjoale de peste în sos de smântână

(0 Recenzii)
Pîrjoale de peste în sos de smântână
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 45 min.
  • Timp total: 65 min.

Portie
1
  • File de pește dezosat
    File de pește dezosat
    500 g
  • Ceapă
    Ceapă
    100 g
  • Firimituri de pâine
    Firimituri de pâine
    70 g
  • Sare
    Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    Piper negru măcinat
    după gust
  • Smântână Căsuța Mea 20%
    Smântână Căsuța Mea 20%
    200 g
  • Făină
    Făină
    10 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    20 g
  • apei
    apei
    150 ml

Instrucțiuni

  1. În bolul unui blender adăugăm fileul de pește, peste oul, ceapa, pesmeții, condimentăm cu sare & piper negru după gust.
  2. Formăm pîrjoale, le punem într-o tavă unsă cu unt & dăm în cuptorul preaîncălzit la temperatura 200 C pentru 8-10 minute.
  3. Între timp gătim sosul.
  4. Într-o cratiță bine încinsă topim untul nostru, adăugăm făina amestecăm tot 30-40 de secunde, turnăm apa, amestecăm pînă numai avem cocoloașe, adăugăm smântâna noastră, condimentăm cu sare și piper negru după gust.
  5. Amestecăm și fierbem 2-3 minute.
  6. Turnăm sosul peste pîrjoale, micșorăm temperatura la 180 C.
  7. Coacem 20-25 de minute.
  8. Pîrjoalele de pește în sos de smântână sunt gata.
  9. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare