Pui francez

Pui francez

(0 Recenzii)
Pui francez
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 10 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Piept de pui
    2 buc
  • Făină albă
    30 g
  • Pătrunjel
    50 g
  • Cașcaval Căsuța Mea Сlasic
    50 g
  • Vin alb sec
    200 ml
  • Bulion
    150 ml
  • Usturoi
    1 cățel
  • Ulei
    4 lingură
  • Sare
    după gust
  • Ardei gras
    după gust

Instrucțiuni

  1. Batem ouăle cu 3-4 linguri pătrunjel tocate, asezonăm cu sare și piper după gust.
  2. Tăiem pieptul de pui în jumătate pe lungime.
  3. Transferăm pe folie alimentară și aplatizăm cu ajutorul unui ciocan .
  4. Tăvălim pieptul prin făină apoi în ouăle bătute și prăjim pe o tigaie bine încinsă cu ulei și unt , 4 minute pe fiecare parte.
  5. Scoatem pe o farfurie și lăsăm să se odihnească.
  6. În aceiași tigaie turnăm vinul cu apa, usturoiul tocat , scurgem sucul de lămâie, fierbem 2 minute la Temperatura înaltă sau până se reduce în volum.
  7. Adăugăm 2 linguri de unt cu pătrunjelul tocat rămas, amestecam până se topește , întoarcem pieptul de pui , mai fierbem 1 minut .
  8. Servim pieptul de pui cu sos , pătrunjel și parmezan. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare