Ravioli cu cartofi și ciuperci

Ravioli cu cartofi și ciuperci

(0 Recenzii)
Ravioli cu cartofi și ciuperci
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină albă
    150 g
  • Făină integrală de secară
    20 g
  • Gălbenuș de ou
    2
  • Sare
    1 g
  • Ulei
  • Amestec de ciuperci
    150 g
  • Usturoi
    1 cățel
  • Verdeață
  • Boabe de piper alb

Instrucțiuni

  1. Se amestecă toate ingredientele pentru aluat, se frământă apoi se învelește în folie alimentară și lăsăm pentru o oră să se odihnească.
  2. Pentru umplutură, se încălzește bine o tigaie cu unt, adăugați ciupercile albe tăiate cubulețe împreună cu usturoiul, călim 10-15 minute până se rumenesc .
  3. Adăugați piureul de cartofi, asezonăm cu sare și piper alb după gust, se amestecă .
  4. Întindeți aluatul subțire, tăiați cercuri cu diametru de 7-8 cm.
  5. Adăugați umplutură și modelați Ravioli.
  6. Fierbeți ravioli în apă clocotită sărată, aproximativ 4 minute.
  7. Serviți ravioli cu unt, ardei, verdeață si usturoi uscat. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare