Ravioli cu sos cremos din vin alb

Ravioli cu sos cremos din vin alb

(0 Recenzii)
Ravioli cu sos cremos din vin alb
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 10 min.
  • Timp total: 25 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Ravioli
    Ravioli
    500 g
  • Carne de kurin
    Carne de kurin
    150 g
  • Făină
    Făină
    15
  • Usturoi
    Usturoi
    3
  • Vin alb sec
    Vin alb sec
    120 ml
  • Parmezan ras
    Parmezan ras
    45 g
  • Pătrunjel
    Pătrunjel
    8 g
  • Oregano
    Oregano
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    240 ml

Instrucțiuni

  1. Se topește untul într-o tigaie la temperatura-medie.
  2. Odată ce se topește, se presară făina și se fierbe 1-2 minute, amestecând destul de des.
  3. Adăugați usturoiul tocat, urmat de vin, lăsați să clocotească până se reduce la jumătate.
  4. Turnați frișca, amestecăm până se dizolvă complet.
  5. Asezonăm cu sare, piper, oregano și cimbrișor după gust.
  6. Gătiți câteva minute, până când sosul se va îngroșa, după bunul plac.
  7. Se adaugă parmezanul, amestecăm, la final adăugăm pătrunjelul tocat și ravioli prealabil fierte , amestecați și serviți imediat.
  8. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare