Rulouri pentru masa de Sărbătoare

Rulouri pentru masa de Sărbătoare

(0 Recenzii)
Rulouri pentru masa de Sărbătoare
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină
    Făină
    80 g
  • Smântână Căsuța Mea 20%
    Smântână Căsuța Mea 20%
    80 g
  • Uleiuri
    Uleiuri
    4 lingură
  • Praf de copt
    Praf de copt
    1 linguriță
  • Sare
    Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    Piper negru măcinat
    după gust
  • Paprika
    Paprika
    după gust
  • Oregano
    Oregano
    după gust
  • Brânză 9%
    Brânză 9%
    400 g
  • Usturoi
    Usturoi
    4 cățel
  • Mărar
    Mărar

Instrucțiuni

  1. Separăm albușurile de gălbenușuri.
  2. Condimentăm albușurile cu 1 vîrf de sare, mixăm 5-7 minute.
  3. În alt bol mixăm gălbenușurile , condimentăm cu sare și turnăm uleiul, adăugăm: smântâna, morcovul răzuit și condimentăm cu piper negru, oregano și boia de ardei dulce, mixăm toate ingredientele împreună.
  4. Treptat încorporăm făina cu praful de copt în cîteva tranșe.
  5. La final încorporăm albușurile bătute.
  6. Turnăm compoziția într-o tavă tapetată cu hîrtie de copt & unsă cu ulei
  7. Dăm tava în cuptorul preîncălzit la temperatura 180 C pentru 15 minute.
  8. Scoatem aluatul copt pe un prosob curat și rulăm.
  9. Lăsăm să se răcească complet.
  10. Între timp pregătim umplutura: Mixăm cu un blender brânza, smântâna, usturoiul răzuit, condimentăm cu sare și piper negru, la final adăugăm mărarul tocat și amestecăm.
  11. Adăugăm umplutura & întindem pe toată suprafața.
  12. Rulăm din nou rulada, învelim cu o foaie de aluminiu și dăm la rece pentru 2-3 ore, decorăm cu smântână & microplante la alegere.
  13. Sărbători Fericite!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare